Grillázsból készült termékek

Nagyné Molnár Éva

+36 30 596 8462
nagynemolnar63@freemail.hu
4181 Nádudvar, Lázár Gyula u. 9.

Útvonal a termelőhöz
4181, Nádudvar Lázár Gyula u. 9.

http://www.nagyne-eva.gportal.hu/

demo




Termék jellemzői

Grillázsból készült torták, szívek, egyéb díszek,apróságok
Alapanyag származása
Nádudvar
Alapanyagok
Cukor és olajos mag, leginkább dió, de lehet mogyoró, mák, szezámmag, mandula stb.
Készítés módja
Az olvasztott cukorba belekeverjük az olajos magot, én legfőképp dióval dolgozom ( de ha versenyre ,vagy olyan bemutatóra megyek,ahol a "nádudvariságomat" jelképezendő,akkor mákkal is szívesen dolgozok) utána lehet formázni,összeállítani a tortát és díszíteni.




Értékesítés

Boltokban
Piacokon
Áruházakban




Információk

A helybeli Szűcsné Rózsika néni (akitől máskor is rendeltünk tortát) mutatta meg legelőször,akivel az édesanyám 60. születésnapjára készítettük el az első tortát,amiben az én munkám csak igazán kevés volt.Akkor még úgy gondoltam,hogy nagyon nehéz elkészíteni,de utána láttam egy söröskorsót és úgy gondoltam,ezt én is meg tudom csinálni,ezután próbálkoztam kisebb-nagyobb sikerrel. Ő révén jutottam el 2005.-ben a Hoventára,ahol 27 társammal készítettük el a Guinness-rekord 3,63 méter magas grillázstortát. Többször résztvettem versenyeken,grillázsmajálison Budapesten, Lajosmizsén Tápióbicskén,Debrecenben,Gyulán. Van több arany,ezüst és bronzérmem. 2014 októberben kaptam meg a Hajdú-Bihar megyei Minőségi Termék díjat amit büszkén használok! 2013-ban a Lakiteleki Népfőiskolán az abszolult aranyérmet nyertem a nádudvari ihletésű mák-korsós állócsipkés tortámmal (az állócsipke-készítés a legnagyobb büszkeségem, mert kevés valaki tudja csinálni,amit a földesi Szalontainé Terikétől tanultam) . Nagyon szeretem készíteni , igaz egy-két égéshólyag akad ,de amint meglátom a megrendelő szemében az örömet,hogy tetszik neki,az mindennnél többet ér!
Előállítási információ