Friss Tanyasi Tojás

Dr. Kovács Péter és Kovács Dávid

+36 70 453 7433
kapcsolat@kovacstanyahajduszoboszlo.hu
Hajdúszoboszló

Útvonal a termelőhöz
4200, Hajdúszoboszló Hőforrás u. 95.
https://www.facebook.com/kovacstanyahajduszoboszlo
https://kovacstanyahajduszoboszlo.hu/index

demo
Termék jellemzői

Boldog tyúkjainkat alternatív, mélyalmos tartásmódban tartjuk tanyánkon Hajdúszoboszlón, a takarmányt amit kapnak, mi magunk termeljük meg szántóföldjeinken. A tojásokat a környéken egyedülálló módon közvetlenül a fogyasztóknak kistételben, ingyenes házhozszállítással értékesítjük. Jelenleg Hajdúszoboszlón, Ebesen, Debrecenben, Pallagon, Józsán és Mikepércsen rendelhető házhozszállítással a tojásunk.
A „termőföldtől az asztalig” program nálunk maximálisan teljesül hiszen a leendő takarmány elvetésétől a tojások értékesítéséig jelen vagyunk. A közvetlen értékesítésnek köszönhetően büszkén mondhatjuk, hogy a tojásaink tojásrakástól számítva 1-3 napon belül a végső fogyasztónál vannak.
Alapanyag származása
Hajdúszoboszló
Alapanyagok
Saját szántóföldjeinken megtermelt kiváló minőségű takarmány.
Készítés módja
Értékesítés

Boltokban
Piacokon
Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros
Áruházakban
Információk

Előállítási információ
2016 tavaszán vettünk meg első csapat tyúkunkat, egészen pontosan 100 db jércét, hála Istennek, a jó minőségű Friss Tanyasi Tojásra az igények hamar nőttek így a létszámot az évek alatt folyamatosan növelnünk kellett. Jelenleg 4000 db tyúkunk van. Tyúkjainkat az első három évben szabadtartásban tartottuk, azonban a szigorodó állategészségügyi és élelmiszer-előállítási törvények, valamint a megnövekedett gazdasági méret következtében kénytelenek voltunk áttérni a mélyalmos tartásmódra. Boldog tyúkjaink istállóban, szalmán élnek, szabadon mozoghatnak, ehetnek, ihatnak.