Zádor Caffe - Luna Kávé

Pe-Ge 2002 BT

+36 30 570 2699
zadorattilane@gmail.com
4028 Debrecen, Toldi Miklós utca 6.

Útvonal a termelőhöz
4028, Debrecen Toldi Miklós utca 6.
https://www.facebook.com/zadorkezmuveskave
http://porkolt-kave.hu

demo




Termék jellemzői

Magyarországon pörkölt minőségi válogatott kézműves szemes és őrölt kávé. Helyi fogyasztók visszajelzései és kóstoltatások során jelzett tapasztalatok alapján történő pörkölés és válogatás. Nagyon alacsony sav tartalom a nap bármely szakában akár éhgyomorra is fogyasztható, mindenkori friss pörkölés, általában két hetente. Klasszikus , de mégis karakteres kávé íz, acrylamid tartalma a megengedett érték 10 %-át éri el.
Alapanyag származása
Javarészt brazília és dél amerika, kávétermelő űltetvényeiről származik a nyers kávé , itt Magyarországon történik a pörkölés és az értékesítés.
Alapanyagok
Brazíliai arabica és robuszta válogatás
Készítés módja
Magyarországi Kézműves Pörkölő Üzem által készítve, pörkölve csomagolva,




Értékesítés

4028 Debrecen, Toldi Miklós utca 6. (Előzetes egyeztetés szükséges)
Boltokban
Piacokon
Hajdúság Éléskamrája
Áruházakban




Információk

Célunk volt kb 10 évvel ezelőtt, egy mindenki által fogyasztható és ízvilágú kávé elkészítése. Figyelembe vettük a minőség mellett a térdégünkre jellemző árérték arányt és így készítettük 10 év fejlesztésével termékünket. Egyik legfontosabb éves megjelenésünk a Farmer - Expo, de más neves rendezvényen is felkértek bennünket, hogy minőségi termékeinkkel emeljük a rendezvények szinvonalát, ilyenek voltak az augusztus 20-i ünnepi rendezvények a Csak Design vásárok, Hajdúság Éléskamrája termelői vásár.
Előállítási információ
A terméket kézműves módon mindig a piaci igényekhez igazodva pörköljük le, hogy az általunk oly fontos minőség és frisseséget, mindig tudjuk biztosítani. A recept kialakítása több 100 fogyasztó visszajelzése alapján a pörkölővel egyeztetve történt. Itt minimális pörkölési idő vagy összetétel arányainak megváltoztatása történt a leggyakrabban , és 10 év folyamatos minőség követésével alakult a mai ízvilág és karakter. A lakosságtól a nagyüzemekig minden szegmensben megtaláhatóak vagyunk , és rugalmasságunknak köszönhetöen tudunk alkalmazkodni a fellépő piaci igényekhez.